comunicat știri

Bani de la Ministerul Dezvoltării pentru reabilitarea a trei străzi și dotarea a două școli

În cursul zilei de astăzi, la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene (MDRAP) au fost semnate încă două contracte privind dotările la școli și grădinițe și reabilitarea a trei străzi din municipiul Hunedoara.

Este vorba despre:

  • fosta Școală gimnazială nr. 2, în sumă de 132.270 lei și
  • fosta Școală nr. 11, un contract de 161.750 de lei.

Pe lângă aceste două contracte privind dotările, au mai fost semnate alte contracte pentru reabilitarea infrastructurii stradale din municipiul Hunedoara, respectiv:

  • reabilitare Piața Libertății, în valoare de  489.670 de lei;
  • reabilitare Str. 1 Decembrie, în valoare de 439.246 de lei;
  • reabilitare Str. Elisabeta Mărgineanu, în valoare de 499.399 de lei.

Astfel, din totalul celor 35 de proiecte care au fost depuse de noi și declarate eligibile de către MDRAP prin programul PNDL2 (Programul Național de Dezvoltare Locală), până la această oră, informăm cetățenii municipiului Hunedoara că au fost semnate un număr de 25 de proiecte.

Municipiul Hunedoara are 35 de proiecte în valoare totală de 45.984.995 de lei, adică aproape 10 milioane de euro. Doar prin contractele semnate astăzi, a fost atrasă suma de 1.722.335 de lei.

„Suntem în graficul pe care ni l-am propus pentru a depune documente și a semna aceste cereri de finanțare și așteptăm și verificarea ultimelor 10 proiecte ce privesc reabilitarea termică a unor școli și grădinițe din municipiul Hunedoara și încă 3 lucrări de infrastructură stradală cu valori foarte mari”, a declarat Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.