știri

Potențiali investitori, în vizită la Centrul de Afaceri din Hunedoara

Reprezentanți ai societății SAVROM MULAJE S.R.L. au efectuat zilele trecute o vizită la Situl Industrial din Hunedoara. Firma cu capital francez este reprezentanta din România a concernului multinațional SAVOY – INTERNATIONAL. La întâlnirea de la Situl Industrial au participat: Yoann Bourgerie, director Plasturgie Savoy International și Sebastian Cornea, director Producție Savrom Mulaje S.R.L.

„Reprezentanții firmei și-au exprimat intenția de a concesiona și ulterior achiziționa, prin cumpărare, un teren de circa 9.000 de metri pătrați din perimetrul sitului industrial. După ce au vizitat situl, ne-au spus că urmează să se decidă și să ne dea un răspuns. Ei și-au arătat interesul pentru două parcele din Situl Industrial”, a declarat Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara. 

Societatea SAVROM MULAJE S.R.L. este profilată pe confecționarea pieselor și subansamblelor turnate din materiale plastice, pentru diferite ramuri economice: industria autoturismelor și camioanelor, aeronautică, energetică, instalații, sport etc. Mai multe date despre compania franceză și reprezentantul ei în România se găsesc pe pagina de web www.savoy-international.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.