știri

Evacuări ale rău-platnicilor din locuințele Primăriei Hunedoara

Primăria municipiului Hunedoara a dispus evacuarea familiilor rău-platnice care de ani de zile locuiesc în spațiile locative ale primăriei și tot de ani de zile nu și-au achitat datoriile – chiria și taxele comune.

Este vorba despre 82 de familii care locuiesc în blocurile sociale. Primăria municipiului Hunedoara nu poate tolera neplata taxelor comune și a chiriei de către chiriașii aflați în spațiile locative pe care instituția le deține. Astfel, pentru a preîntâmpina prescrierea unei datorii ce depășește 250.000 de lei (mai precis, 251.385 lei, adică peste două miliarde și jumătate de lei vechi), Primăria municipiului Hunedoara a solicitat instanței de judecată recuperarea prejudiciului și evacuarea rău-platnicilor.

În acest moment există un număr de 82 de sentințe definitive și irevocabile privind evacuări din spațiile locative ale primăriei, sentințe care au început să fie puse în executare de către un executor judecătoresc.

Consider că este normal ca toată lumea să plătească. Așa cum ceilalți locuitori ai municipiului Hunedoara își plătesc taxele și impozitele la timp, corect și normal este ca și cetățenii care locuiesc în spațiile primăriei să își achite datoriile. Noi nu facem altceva decât să punem în aplicare legea, care este una pentru toți„, a declarat primarul municipiui Hunedoara, Dan Bobouțanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.