Încep lucrările de modernizare a centrului Hunedoarei
comunicat foto

Încep lucrările de modernizare a centrului Hunedoarei!

Primăria municipiului Hunedoara vă informează că a fost semnat ordinul de începere a lucrărilor de modernizare a Bd. Corvin și a platformei din fața Casei de Cultură. Astfel, începând cu data de marți, 7 august 2018, ora 8:00, pe Bd. Corvin din municipiul Hunedoara, porțiunea cuprinsă între Bd. Dacia și Str. G. Enescu, demarează punerea în executare a următoarelor proiecte/investiții inițiate de către Primăria municipiului Hunedoara:

– realizarea de fântâni arteziene;

– reabilitarea platoului Casei de Cultură;

– realizarea infrastructurii de comunicații și control acces în zona pietonală Bd. Corvin și platou Casa de Cultură;

– modernizarea străzilor, parcărilor și trotuarelor, lucrări de extindere a rețelei de alimentare cu apă și canalizare, instalații de pompare și reabilitare stradală în municipiul Hunedoara – Bd. Corvin și străzi adiacente (partea a IV-a – Bd. Corvin);

– modernizarea, reabilitarea și extinderea iluminatului public pe platoul din fața Casei de Cultură și pe Bd. Corvin.

Încep lucrările de modernizare a centrului Hunedoarei
Încep lucrările de modernizare a centrului Hunedoarei

Pentru aceste motive, începând cu data și ora menționate (7 august 2018, ora 8:00), se va interzice accesul auto pe Bd. Corvin în zona de executare a lucrărilor, iar în măsura în care evoluția lucrărilor și starea carosabilului vor permite, se stabilește intervalul orar zilnic 7:00 – 11:00 pentru aprovizionarea punctelor de lucru și pentru alte activități administrative specifice (ridicare deșeuri etc.).

Valoarea licitată a celor cinci proiecte integrate este de 9.115.312 lei (fără TVA), iar valoarea totală a lucrării este raportată la o suprafață de 11.000 mp. Intenționăm ca lucrările să fie finalizate anul acesta.

Dorim să vă reamintim că suntem alături de dumneavoastră, iar în cazul în care sesizați anumite probleme în zona de implementare a celor cinci proiecte, vă rugăm să ni le aduceți la cunoștință, pe aplicația de mobil Municipiul Hunedoara Sesizări, pe site-ul sau pe pagina de Facebook a Primăriei, precum și la Dispeceratul Poliției Locale, tel. 0254-711.959 (non-stop). Vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate în vederea rezolvării nemulțumirilor dumneavoastră!