Transport public local

Operatorul de transport PRIM TRANSPREST HUNEDOARA infornează că începând cu data de 15.05.2020, transportul public de călători în Municipiul Hunedoara revine la programul NORMAL. 

În ce privește facilitățile acordate la transportul public local de călători, începând cu data de 18.05.2020 la COLEGIUL TEHNIC ”MATEI CORVIN” (fostul Liceu Industrial nr.1) va începe distribuirea abonamentelor gratuite pentru transportul public local.

✔️ Distribuirea se va face ZILNIC (inclusiv sâmbătă și duminică) între orele 08:00 și 14:00, distibuirea se face pe LITERE și categorii de beneficiari asa cum este specificat in documentul de mai jos.

LEGITIMATII DE CALATORIE

Legitimaţia de călătorie se obţine în baza următoarelor:

-copie după actul de identitate (BI sau CI) ;
-copie după actul doveditor care atestă calitatea de beneficiar al facilităţii respective (cupon pensie, adeverinta de venit) ;
-o poză color 2/3 cm actuală a persoanei care solicita emiterea legitimaţiei de călătorie ;
-cerere eliberare legitimație de călătorie ;
-declarație pe proprie răspundere că nu realizează alte venituri.

Anunț Prim Transprest Hunedoara
Începând din data de 06.06.2018, în conformitate cu HCL 191/2018, elevii din învățământul preuniversitar acreditat (de pe raza administrativ teritorială a municipiului Hunedoara) beneficiază de reducere de 95% la prețul abonamentului pentru transportul public local de persoane pe tot parcursul anului calendaristic.
Studenții înmatriculați la forma de învățământ cu frecvență, în instituțiile de învățământ superior acreditate, în vârstă de până la 26 de ani - beneficiază pe timpul anului universitar de o reducere de 95% la prețul abonamentului pentru transportul public local de persoane.
Astfel, beneficiarii acestor facilități vor achita 4,4 lei pentru un abonament întreg, respectiv 2,2 lei pentru un abonament valabil o jumătate de lună.Acte necesare abonamente elevi/studenți.

Abonamentele pentru elevi și studenți se eliberează la sediul Dispeceratului de Transport situat lângă S.C. Apa Prod S.A. Hunedoara.

Acte necesare eliberare abonamente elevi/studenți:
- cerere (în două exemplare); 
- copie după actul de identitate (carte de identitate sau certificat de naștere pentru elevii cu vârsta de până la 14 ani) și originalul pentru conformitate;
- carnet de elev / adeverință doveditoare pentru elevii claselor pregătitoare sau legitimație de student - vizate la zi pentru anul școlar/universitar în curs de către conducătorii instituțiilor de învățământ.

Primarul Municipiului Hunedoara

DAN BOBOUȚANU

PSD ales în 27.09.2020

email: primar@primariahunedoara.ro

tel: (0254) 716 322 - secretariat

 

Program audiențe: miercuri, ora 9:00

Galerie foto

Galerie foto

Galerie video

Galerie video

Vremea în Hunedoara

13°C

max 13°C - min 13°

HUNEDOARA

Luni, 27 martie 2023

Curs valutar

Luni, 27 martie 2023
  • EUR

    1 EUR = 4.9255 RON

  • USD

    1 USD = 4.5904 RON

  • GBP

    1 GBP = 5.6013 RON

Certificări

Guvernare transparenta deschisa si participativa