eveniment foto video

Castelul Corvinilor a avut aproape 15.000 de vizitatori, în minivacanța de 1 Iunie

În weekend-ul prelungit 28 mai – 3 iunie 2018, Muzeul Castelul Corvinilor a primit vizita a 14.897 de turiști. Dintre aceștia, 2.638 de vizitatori au fost micuții care, de ziua lor, au beneficiat de intrare liberă. Încasările au totalizat 229.276 de lei.

De la începutul anului și până acum, Castelul Corvinilor au a fost vizitat de 95.476 de persoane, care au lăsat la caserie 1.520.297 de lei.

De 1 iunie, copiii au avut gratuitate nu doar la Castelul Corvinilor, ci și la Grădina Zoologică și la Complexul de Agrement Corvina. De asemenea, în Parcul Tineretului, din centrul municipiului, Primăria și Consiliul Local al municipiului Hunedoara au organizat un amplu eveniment, care s-a întins pe durata a opt ore și a inclus ateliere și activități creative – picturi pe față, concurs de desene pe asfalt, spectacole de teatru interactiv, tobogane gonflabile și alte jocuri pentru copii. Cei mici s-au bucurat și de prezența unor mascote Disney și a unor clovni, care au întreținut atmosfera și s-au fotografiat cu copiii. Nu au lipsit personajele pe picioroange și statuile vivante.

Între orele 16-17, pe scena amplasată în Parcul Tineretului a urcat Mihai Constantinescu, care a cântat, împreună cu părinții și copiii hunedoreni, hit-uri precum „Vitezomanul Gică”, „Iubiți și câinii vagabonzi”, „Sus în deal” sau „Pisicuța”.